Smaragd Gyógyszertár
Keresés:   

Termékek

Top termékek

Gyógyszerek, gyógytermékek tünet szerint

Fényvédelem

Kozmetikumok

Alakformáló termékek

Kötszerek

Dr SCHOLL

Gyógyászati segédeszközök, műszerek

Pszoriázis ápolása

Rosacea ápolása, kezelése

Külső élősködők elleni készítmények

Pigmentfoltok kezelése, halványítása

Hajhullás

Intim Higiénia

Inkontinencia

Méregtelenítés, lúgosítás

Dohányzás elleni készítmények

SWISS Laboratory Vitamin italok

JutaVit

Elsősegély

AURA TORNA
Minden érzékünkkel koncentráljunk belső erőnkre, teljesen új érzést élhetünk át. Az erőteljes, sugárzó aura varázsa a harmonikusan együttható test, lélek és szellem kifejezése. Tornánk kombinált légzés-izom gyakorlatai megmutatják, hogyan edzhető ez az egyensúly.

1. Álljon egyenesen, bal karját nyújtsa magasra. Testsúlyát helyezze bal lábára, jobb lábát emelje hátra hajlított térddel és jobb kézzel fogja meg bokáját. Lassan húzza felfelé, ameddig tudja. Közben összpontosítson testének egyensúlyára. 10 másodpercig maradjon ebben a helyzetben, lélegezzen nyugodtan. Végezze el ugyanezt a gyakorlatot a másik lábbal is. Ismételje 6-8-szor.

2. Álljon terpeszállásba egyenes felsőtesttel, fenekét feszítse meg. Karjait emelje mellmagasságba egymás felé mutató ujjhegygyel. Lazítsa el magát, lélegezzen be. Emelkedjen lábujjhegyre, karjait nyújtsa magasra, tenyere nézzen egymás felé. Lélegezzen ki. Maradjon ebben a helyzetben 5 másodpercig. Ismételje 6-8-szor.

3. Álljon terpeszállásba úgy, hogy testsúlya a bal lábán legyen, jobb lábának csak az ujja hegye érintse a talajt. Karjait emelje oldalra. Jobb lábával keresztezze a balt a levegőben, ezzel együtt jobb karját is lendítse a Forrás: Ideal.hu feje fölé enyhén hajlított, ún. íves tartással. Térjen vissza kiinduló helyzetbe. Ismételje 6-8-szor, majd lábcsere.

4. Álljon terpeszállásba, testsúlya legyen a bal lábán, jobb lábujja érintse a talajt, mindkét karja legyen bal oldalt a magasban. Helyezze át testsúlyát a jobb lábára, egyidejűleg lendítse mindkét karját jobbra magasba (mélytartáson át laza mozdulattal).
Karlendítés közben mindkét térdét hajlítsa, majd feszítse. Mindkét oldalra ismételje 12-szer.

5. Álljon egyenesen, jobb lábát tegye egy kicsit előbbre. Testsúlyát helyezze mindkét lábára, fenekét feszítse meg és álljon lábujjhegyre. Közben emelje jobb karját testközépig, a balt a feje fölé. Lélegezzen egyenletesen. Most bal lábával is lépjen kicsit előbbre. Maradjon ebben a helyzetben, sarkát tegye le. Ismételje 6-8-szor.

6. Üljön törökülésbe, háta legyen egyenes, vállát húzza lefelé. Karjait emelje a teste elé ívelt tartásban, egymás felé néző ujjhegyekkel. Vegyen mély lélegzetet. Jobb karját emelje fel, közben lélegezzen ki. Belégzéskor vigye karját vissza a törzse elé. Ismételje meg bal kézzel is. Végezze a gyakorlatot összesen 6-8-szor.

7. Térdelő helyzetben üljön balra a lába mellé. Hajoljon jobbra, közben jobb karját tartsa törzse mellett, a balt emelje a jobb válla elé hajlított könyökkel (íves tartás). Végezze el a gyakorlatot az ellenkező irányba is. Cserélje fel a kartartást is. Ismételje 6-8-szor.

Forrás: ideal.hu

2010-09-17 14:27

« Vissza | Összes cikk »

Bejelentkezés

E-mail: 
Jelszó:
Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Bevásárlókosár

0 termék,
0 Ft értékben
(€ 0.00)

Hivatalos kereskedés

Gyógyszertárunk az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által engedélyezett módon, hivatalosan forgalmazhat az Interneten is vény nélkül kapható gyógyszereket. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

Forint - Euro konverter

Ft = 0.00 Euro