Smaragd Gyógyszertár
Keresés:   

Termékek

Kozmetikumok

Alakformáló termékek

Kötszerek

Dr SCHOLL

Gyógyászati segédeszközök, műszerek

Pszoriázis ápolása

Rosacea ápolása, kezelése

Külső élősködők elleni készítmények

Pigmentfoltok kezelése, halványítása

Hajhullás

Intim Higiénia

Inkontinencia

Méregtelenítés, lúgosítás

Dohányzás elleni készítmények

SWISS Laboratory Vitamin italok

NUXE Paris kozmetikumok - KIÁRUSÍTÁS!

JutaVit

Oscillococcinum pellet


Ezt a szert már a világ több mint ötven országában szedik megfázásra, az influenza megelőzésére és a betegség minden szakaszának gyógyítására. A klinikai vizsgálatok szerint enyhíti az influenzás tüneteket (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás és köhögés). 

 

A legkedvezőbb hatás elérése érdekében a tünetek megjelenésekor haladéktalanul, de legkésőbb negyvennyolc órán belül meg kell kezdeni a gyógyszer szedését.

Az Oscillococcinum állati eredetű szervkivonatot tartalmazó homeopátiás gyógyszerkészítmény. A szer kacsa szívéből és májából készül.

Biológusok és járványügyi szakértők megfigyelték, hogy a kacsák nyolcvan százalékának bélcsatornájában az összes influenzavírus megtalálható, és minden bizonnyal az  Oscillococcinumban meglévő vírusok mikrodózisának köszönhető, hogy érvényesül a szervezett öngyógyító törekvése.

Ezt a szert már a világ több mint ötven országában szedik megfázásra, az influenza megelőzésére és a betegség minden szakaszának gyógyítására. A klinikai vizsgálatok szerint enyhíti az influenzás tüneteket (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás és köhögés). A legkedvezőbb hatás elérése érdekében a tünetek megjelenésekor haladéktalanul, de legkésőbb negyvennyolc órán belül meg kell kezdeni a gyógyszer szedését.

A British Journal of Clinical Pharmacology című folyóirat 1989-ben írt a szer hatékonyságáról. A bizonyítási eljárásban 487 influenzában megbetegedett ember vett részt. Az eredmények azt mutatták, hogy az Oscillococcinum hatóanyagát, az Anas barbariaet kapott betegek közül többen gyógyultak meg hamarabb, mint a placebót (gyógyszert utánzó, de hatóanyagot nem tartalmazó készítményt) szedő betegek közül.

Egy újabb felmérés szerint (IPSOS 1998) az Oscillococcinumot szedők nyolcvanöt százaléka elégedett vagy nagyon elégedett a gyógyszerrel. Az eredmény érdekessége, hogy a felmérésben résztvevők közel fele általában nem homeopátiás gyógyszerrel gyógyította magát.

A Boiron nevű francia cég Anas barbariae hatóanyagot tartalmazó szert Oscillococcinum, a Dolichos nevű cég pedig Flu solution néven forgalmazza.

Összetétel: 0,01 ml Anas Barbariae hepatis et cordis extractum 1 g pelletben műanyag tartályonként. Segédanyagok: laktóz, szacharóz.
Ellenjavallatok: Ezidáig nem ismertek.
Kölcsönhatások:  Ezidáig nem ismertek.

Forrás: Információs anyag


2010-07-29 11:52

« Vissza | Összes cikk »

Bejelentkezés

E-mail: 
Jelszó:
Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Bevásárlókosár

0 termék,
0 Ft értékben
(€ 0.00)

Hivatalos kereskedés

Gyógyszertárunk az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által engedélyezett módon, hivatalosan forgalmazhat az Interneten is vény nélkül kapható gyógyszereket. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

Forint - Euro konverter

Ft = 0.00 Euro