Smaragd Gyógyszertár
Keresés:   

Termékek

Kozmetikumok

Alakformáló termékek

Kötszerek

Dr SCHOLL

Gyógyászati segédeszközök, műszerek

Pszoriázis ápolása

Rosacea ápolása, kezelése

Külső élősködők elleni készítmények

Pigmentfoltok kezelése, halványítása

Hajhullás

Intim Higiénia

Inkontinencia

Méregtelenítés, lúgosítás

Dohányzás elleni készítmények

SWISS Laboratory Vitamin italok

NUXE Paris kozmetikumok - KIÁRUSÍTÁS!

JutaVit

Botoceutical szemkörnyékápoló szérum


Biotechnológiai szérum szemödémára és szem alatti táskára  Egy speciális hatóanyagot – tetrapeptidet – tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat. 

VÁSÁROLJA MEG!

Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében. Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál – 60 napon keresztül naponta kétszeri használat során – a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos. 


Kizárólag gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban kapható!

Botoceutical – Biotechnológiai szérum szemkörnyéki táskákra és ödémákra a plasztikai műtét kellemes alternativája

 • az ödémák megszüntetését elősegitő hatóanyag láthatóan csökkenti a megduzzadt szemhéjat és elősegiti a szem alatti táskák visszahúzódását, helyetessiti a plasztikai műtétet
 • az ödémák és a szem alatti táskák eltávolitását
 • speciális tetrapeptidet tartalmaz, melynek bőrkisimitó, hidratáló és a bőr rugalmasságát növelő hatása bizonyitott
 • 60 napon keresztül napi kétszeri használat során a tesztelt emberek 95%- nál a szem alatti táskák láthatóan csökkentek, az első javulás már 15 nap után látható
 • ujjal vigye fel az érintett bőrfelületre, majd kenje a szem belsejétől kifelé haladva

Jellemzés:

A Botoceutical szérum szemkörnyéki táskák és ödémák ápolására javasolt. Egy speciális hatóanyagot - tetrapeptidet - tartalmaz, amely elősegíti a szem alatti táskák visszahúzódását, és láthatóan csökkenti a víztől megduzzadt szemhéjat. Klinikai tesztek kimutatták a tetrapeptid hatékonyságát az arcbőr kisimulásában és a duzzadás csökkentésében.

Az ödémák és a szem alatti táskák eltüntetésére, felszívódására irányuló alap-biokémiai folyamatok kutatása egy új, különleges peptid alapú anyag felfedezéséhez vezetett. Egy olyan speciális szérumot fejlesztettek ki, amely alkalmazása teljesen biztonságos és eredménye igen hatásos.
Az alkalmazás előnye, hogy a látható eredmény műtéti beavatkozás nélkül érhető el. Hatása bizonyított és klinikai tesztekkel alátámasztott. A tesztelt személyek 95%-nál - 60napon keresztül naponta kétszeri használat során - a szem alatti táskák láthatóan csökkentek. Az első javulás már 15 nap után volt látható. A szérum nők és férfiak esetében egyaránt hatásos.

A szérum által a szemkörnyéki táskák és ödémák láthatóan csökkennek. A felsorolt pozitív hatásai miatt a bőrápoló termékek legmagasabb – kosmeceutical – kategóriájába sorolható.

Használat és adagolás:

 • Csavarjuk le az üveg tetejét. A tetőn található pumpa lassú lenyomásával, majd ismételt meglazításával szippantsunk a pipettába kellő mennyiségű szérumot.
 • A pumpa gyengéd megnyomásával a szérum mennyiségét adagolni tudjuk. Vigyázat! A pumpa gyors lenyomásával a pipettába levegőbuborék kerülhet, amely nehezíti a további munkát.
 • Fontos, hogy a szérumot csak tiszta és száraz bőrfelületre alkalmazzuk.
 • A Botoceutical szérumot mutatóujjával vigye fel a szemkörnyéki táskákra és ödémákra, majd finoman maszírozza a szemzugtól kifelé haladva.
 • Használat után várjon kb. 10 percet, majd folytassa arcának ápolását a megszokott napi kozmetika használatával.
 • A látható eredmény érdekében használja a szérumot legalább 60 napon keresztül, naponta kétszer (reggel és este).

Figyelmeztetés:

 • A termék minden bőrtípusra használható. Használat előtt bőrteszt javasolt, kis bőrfelületen próbálja ki, majd várjon 24 órát. Ha túlérzékenységet vagy irritációt észlel, hagyja abba a termék használatát.
 • Szembe ne kerüljön! Ha szembe kerül, öblítse ki szemét bő vízzel, majd törölje szárazra.
 • Csak külső használatra javasolt!
 • Tárolás: 30 °C alatt.

Leírás:
Az idő múlásával a bőr veszít feszességéből és az arcon található izmok is ellazulnak. A szem körül a meglazult bőr petyhüdtté válik, amely aztán szem alatti táskákat hozhat létre. A szem körül felgyülemlett zsír a megduzzadt szem alatti táskákban felhalmozódik.
A megduzzadt szemhéjat a szakirodalom dermatochalázia néven ismeri. Ez a probléma sebészeti beavatkozással – blefaroplasztikával – megszüntethető, úgy, hogy a szemhéj vagy a szem alatti fölösleges bőrt finoman eltávolítják,és a felgyülemlett zsírt leszívják. A blefaroplasztika a szépészeti sebészet egyik leggyakoribb beavatkozása, amelyet a plasztikai sebészek végeznek. [Castro, E, Foster, JA (1999) Upper lid blepharoplasty. Facial Plast Surg. 15(3):173].

Az ödémák kialakulásának másik oka lehet a víz vagy zsír felhalmozódása a szem alatt, amely szem alatti táskákat hozhat létre. A folyadék képződésnek több oka lehet. Az egyik leggyakoribb ok a legyengült nyirokrendszer és a hajszálerek megnövekedett áteresztőképessége. A Botoceutical szérum legfontosabb összetevőjenek, a tetrapeptidnek anti- ödémás tulajdonsága bizonyított. A tetrapeptid dehidratáló hatásának következtében már 15 napos használat után a megduzzadt szem alatti táskák láthatóan csökkennek.

Hatékonyság:
A tetrapeptid tesztelése naponta kétszeri használattal 60 napon keresztül történt.A mérések és a fényképek a 0., 15., 30., 45., és 60., napon készültek.

Összetétel
Aqua, Glycerin, Panthenol, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Acetyl Tetrapeptide-5, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Acetate, Carbomer, Phenoxyethanol, Methyl-, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Lilial, Parfum.


2010-07-29 12:20

« Vissza | Összes cikk »

Bejelentkezés

E-mail: 
Jelszó:
Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Bevásárlókosár

0 termék,
0 Ft értékben
(€ 0.00)

Hivatalos kereskedés

Gyógyszertárunk az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által engedélyezett módon, hivatalosan forgalmazhat az Interneten is vény nélkül kapható gyógyszereket. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

Forint - Euro konverter

Ft = 0.00 Euro