Smaragd Gyógyszertár
Keresés:   

Termékek

Kozmetikumok

Alakformáló termékek

Kötszerek

Dr SCHOLL

Gyógyászati segédeszközök, műszerek

Pszoriázis ápolása

Rosacea ápolása, kezelése

Külső élősködők elleni készítmények

Pigmentfoltok kezelése, halványítása

Hajhullás

Intim Higiénia

Inkontinencia

Méregtelenítés, lúgosítás

Dohányzás elleni készítmények

SWISS Laboratory Vitamin italok

NUXE Paris kozmetikumok - KIÁRUSÍTÁS!

JutaVit

Euphorbium comp.-Heel orrcsepp


Élete során mindenki számtalanszor szenved megfázástól. A megfázásokat gyakran vírusok okozzák, megtelepednek az orrban, a garatban és a bronchusokban és ott kiváltják az ismert tüneteket, mint amilyen az orrfolyás, a torokfájás és köhögés.

VÁSÁROLJA MEG!

 Amennyiben a meghűlés lázzal é végtagfájdalmakkal jár együtt, influenzaszerű fertőzésről beszélünk. 

Nátha és az orrmelléküregek gyulladásai-Euphorbium comp.-Heel orrcsepp

Az Euphorbium comp.-Heel orcsepp különböző eredetű nátha kezelésére alkalmazható. A náthának a legkülönfélébb okai lehetnek, ez az orrcsepp hatásosan megtisztítja az orrnyálkahártyát a pörköktől és a szekrétumtól, miközben magát a nyálkahártyát nem károsítja. Megakadályozza a kellemetlen kiszáradást, biztosítja a szabad légzést és megszünteti a kellemetlen homlokfeszülést.

Az Euphorbium compositum-Heel orrcsepp a nátha vírusos, bakteriális és allergiás formáinak kezelésére egyaránt alkalmazható. Szénanátha esetén kiegészítő kezelésként megkönnyíti az orrlégzést és krónikus orrmelléküreg-gyulladás esetén is használható. Mivel jól tolerálható, gyermekek és csecsemők számára is ideális és tartósabb használata esetén sincsenek korlátozások.

Adagolás:

A dózisadagoló szórófej egyszeri megnyomásával egy adag permetezhető ki. Szokásos adagja: felnőtteknek naponta 3-5 alkalommal 1 vagy 2 adagot juttatunk mindkét orrlyukba, 6 éven aluli gyermekek naponta 3-4 alkalommal 1 adagot juttatunk mindkét orrlyukba. A készítmény csecsemőknél is biztonságosan alkalmazható. A panaszok enyhülésével az adagolás gyakorisága csökkentendő.
 

Forrás:heel-info.com 


2010-07-29 11:54

« Vissza | Összes cikk »

Bejelentkezés

E-mail: 
Jelszó:
Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Bevásárlókosár

0 termék,
0 Ft értékben
(€ 0.00)

Hivatalos kereskedés

Gyógyszertárunk az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által engedélyezett módon, hivatalosan forgalmazhat az Interneten is vény nélkül kapható gyógyszereket. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

Forint - Euro konverter

Ft = 0.00 Euro