Smaragd Gyógyszertár
Keresés:   

Termékek

Top termékek

Gyógyszerek, gyógytermékek tünet szerint

Fényvédelem

Kozmetikumok

Alakformáló termékek

Kötszerek

Dr SCHOLL

Gyógyászati segédeszközök, műszerek

Pszoriázis ápolása

Rosacea ápolása, kezelése

Külső élősködők elleni készítmények

Pigmentfoltok kezelése, halványítása

Hajhullás

Intim Higiénia

Inkontinencia

Méregtelenítés, lúgosítás

Dohányzás elleni készítmények

SWISS Laboratory Vitamin italok

JutaVit

Elsősegély

Összes cikk

Stodal szirup

A szervezet öngyógyító törekvésének serkentése, száraz ill. sok köpettel járó köhögés, ingerlő köhögés csillapítása, gége-, légcső- és hörghurut.

VÁSÁROLJA MEG!


2010-07-29 11:56

Euphorbium comp.-Heel orrcsepp

Élete során mindenki számtalanszor szenved megfázástól. A megfázásokat gyakran vírusok okozzák, megtelepednek az orrban, a garatban és a bronchusokban és ott kiváltják az ismert tüneteket, mint amilyen az orrfolyás, a torokfájás és köhögés.2010-07-29 11:54

Oscillococcinum pellet

Ezt a szert már a világ több mint ötven országában szedik megfázásra, az influenza megelőzésére és a betegség minden szakaszának gyógyítására. A klinikai vizsgálatok szerint enyhíti az influenzás tüneteket (hidegrázás, fájdalom, láz, orrfolyás és köhögés). 


2010-07-29 11:52

Összetett esszencia - Érzelmi élet és nemiség

Összehangolja a szexuális és az érzelmi életet. Elõsegíti a mély érzelmek kifejezõdését és fejleszti az érzelmi élet valódiságát. Abban az esetben javasolt, ha a szexualitás megnyilvánulása nem harmonikus: a többi érték rovására uralja a személyiséget, vagy konfliktusforrássá válik.2010-07-29 11:51

Összetett virágesszencia - Nyugodt éjszakák

Ez az esszencia lecsillapítja, megnyugtatja a gyermekeket és a felnõtteket, akik nehezen tudnak ellazulni és elaludni, nyugtalanul alszanak, akik rémálmoktól szenvednek, éjjel felriadnak. Az esszencia megnyugtatja és ellazítja az olyan gyermekeket, akikre jellemzõek a hirtelen kedélyváltozások, az extrém érzelmi kitörések.2010-07-29 11:41

NATRIUM CHLORATUM D6,D12

A nátrium-klorid (Natrium muriaticum, konyhasó, NaCl) a Na-sók közül a legnagyobb élettani jelentőséggel bír. Abszolút életfontosságú (esszenciális) só. Míg a kálium túlnyomó mennyiségben a sejteken belül található, addig a nátrium mintegy fele az extracelluláris (sejt közötti) állományban található, további része, kb. az egyharmada a csontokban és a porcszövetekben található meg. Emellett előfordul a gyomorban és a vesékben, ez utóbbiakban egy viszonylag magas sejten belüli nátrium-koncentráció figyelhető meg. A nátrium szabályozza a vízháztartást, az ozmotikus nyomást (az ozmotikus nyomás szabályozásához egy felnőtt embernek átlagos testi tevékenység esetén 5 – 10 gramm konyhasóra van szüksége), a sav-bázis egyensúlyt, felelős az izmok és az idegek ingerelhetőségéért (Na-K pumpa), elősegíti a sejtek újraképződését és a vörösvértestek termelődését.

2010-07-29 11:39

SILICEA D6,D12

Fő alkalmazási terület:Kötő-és támasztószövetek: bőr, csont, haj, köröm. Silicea a Calcium sulfuricum mellett a gennyesedésekkel járó akut- és krónikus gyulladások fő szere. Továbbá alkalmazható az érfal gyengeségekor (visszerek, aranyeres csomók stb.) a köröm- és a haj megbetegedéseiben, külső elválasztású mirigyek gyulladásában és megkeményedése esetén, forradási folyamatok meggyorsítására, csontsipolyok, csontszú, angolkór, árpa, éjszakai verejtékezések kezelésére. Elősegíti az izzadmányok, folyadékgyülemek felszívódását és csökkenti a húgysav mennyiségét a vérben (hasonlóan a Natrium phosphoricum- hoz). A Silicea-gyerek koravénnek néz ki és alultápláltnak tűnik, a bőre és az izomzata petyhüdt. Gyengének, levertnek és teljesítményre kevéssé képesnek tűnik.

2010-07-29 11:37

FERRUM PHOSPHORICUM D6,D12

„A Ferrum phosphoricum nem hiányozhat egy családban sem!” (H.G. Jaedicke)
Ez a biokémiai szere a hirtelen fellépő megbetegedéseknek, mindenekelőtt a gyulladásos és lázas állapotok kezdeti stádiumának. Alkalmazható gyermekbetegségeknél, anémiás állapotokban, fájdalmak, sebek, vérzések, zúzódások, ízületi ficamok, testi túlerőltetések esetén, továbbá vérellátási zavarok esetén, reumatikus tünetekkor, fájdalommal járó heveny gyomorhurut és hányás, valamint lázzal járó nyári hasmenések esetén.

2010-07-29 11:34

Hét tanács gyomorégés ellen

Gyomorégést okoz, ha a gyomorsav kiszabadul és feljut a nyelőcsőbe. Ez fájdalmas érzés és kellemetlen állapot, ezen túlmenően pedig a savlepedék további károsodásokat okozhat. Javasoljuk, hogy megelőzésképpen szívlelje meg az itt következő tanácsokat.

2010-07-29 11:23

Gyomorrontás - tippek, ötletek

Gyomorrontásban szenved Ön vagy valamelyik családtagja? Hasznos tippeket, ötleteket, házi praktikákat olvashat a Jó tudni! weboldalról.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható.

Forrás: jotudni.hu


2010-07-29 11:22
[1] [2] [3] [4] [5]

Bejelentkezés

E-mail: 
Jelszó:
Elfelejtett jelszó »
Regisztráció »

Bevásárlókosár

0 termék,
0 Ft értékben
(€ 0.00)

Hivatalos kereskedés

Gyógyszertárunk az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet által engedélyezett módon, hivatalosan forgalmazhat az Interneten is vény nélkül kapható gyógyszereket. Bővebb tájékoztatásért kattintson ide!

Forint - Euro konverter

Ft = 0.00 Euro