Látogasson el webáruházunkba!

Coverderm Coverderm Removing Sminkeltávolító mélytisztító lemosó 200ml (Coverderm-106)

Webáruház  »  Dermokozmetikumok  »  COVERDERM korrekciós make-up és kozmetikumok  »  CAMOUFLAGE alapozó, arcápoló, tisztító , make-up alap  »  Arc  »  Coverderm Removing Sminkeltávolító mélytisztító lemosó 200ml
https://www.smaragd-gyogyszertar.hu/termek/coverderm-coverderm-106-coverderm-removing-sminkeltavolito-melytisztito-lemoso-200ml
Coverderm Coverderm Removing Sminkeltávolító mélytisztító lemosó 200ml
A Coverderm Removing Cream lemosó és hidratáló egyben, a környezeti szennyeződéseket (por, korom, nikotin) és a vízálló sminket is tökéletesen eltávolítja, egészséges, bársonyos hatású bőrfelszínt eredményez.
Ára:
6 390 Ft


Coverderm Coverderm Removing Sminkeltávolító mélytisztító lemosó 200ml részletes ismertetője

  • A Coverderm Removing Cream lemosó és hidratáló egyben, a környezeti szennyeződéseket (por, korom, nikotin) és a vízálló sminket is tökéletesen eltávolítja, egészséges, bársonyos hatású bőrfelszínt eredményez.
  • A Coverderm alapozó termékek egyedülálló fedőképességgel rendelkeznek. De nem okozhat gondot megfelelő eltávolításuk sem az egészséges, tiszta, hidratált bőr érdekében. A Coverderm Removing Cream egy teljesen egyedi letisztító krém, amely egyesíti az azonnali és alapos tisztítást az extra finomsággal. Alapos tisztítást tesz lehetővé, az alapozó legcsekélyebb maradványait is eltávolítja.
  • Glycerin és Aloe Vera tartalmának köszönhetően hidratálja, puhává varázsolja és ragyogóvá teszi az arcbőrt.
  • A Coverderm Removing Cream biztonságosan használható a szemkörnyéki érzékeny területeknél, nem irritálja a szemet, könnyedén eltávolítja még a vízálló szempillaspirálokat és szemceruzát is!
  • Hypoallergén, minden bőrtípusra ajánlott, mindennapos használatra.