Látogasson el webáruházunkba!

Eucerin Eucerin Hyaluron-Filler +Elasticity 3D bőrtömörséget regenráló szérum 30ml (Eucerin83566)

Webáruház  »  Dermokozmetikumok  »  EUCERIN  »  Hyaluron -Filler +Elasticity Bőrtömörség regenerálás és ráncfeltöltés  »  Eucerin Hyaluron-Filler +Elasticity 3D bőrtömörséget regenráló szérum 30ml
https://www.smaragd-gyogyszertar.hu/termek/eucerin-eucerin83566-eucerin-hyaluron-filler-_elasticity-3d-bortomorseget-regenralo-szerum-30ml
Eucerin Eucerin Hyaluron-Filler +Elasticity 3D bőrtömörséget regenráló szérum 30ml
2 hét alatt csökkenti az öregségi foltokat Egy öregségi foltok elleni szérum érett bőrre, amely csökkenti az öregségi foltokat és megakadályozza azok újbóli megjelenését, valamint feltölti a mély ráncokat és növeli a bőr rugalmasságát is.
Ára:
13 999 Ft
Eucerin napok!: 10 499 Ft

Öregedésgátló szérum érett bőrre Alkalmas minden bőrtípusra 2 hét alatt csökkentheti az öregségi foltokat

Eucerin Eucerin Hyaluron-Filler +Elasticity 3D bőrtömörséget regenráló szérum 30ml részletes ismertetője

Szérum mély ráncokra és öregségi foltokra

A bőrgyógyászati kezelések által ihletett Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum egy könnyed és hidratáló öregedésgátló szérum, amely hatékonyan kezeli a bőr öregedésének 3 dimenzióját:


  1. Öregségi foltok: A formula szabadalmaztatott Thiamidolt tartalmaz. Az Eucerin egyedi összetevője, a Thiamidol közvetelenül a hiperpigmentáció kiváltó okára hat, így klinikailag bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, és rendszeres alkalmazás esetén megakadályozza azok újbóli megjelenését is.
  2. Ráncok: A bőrünk öregedésével a ráncok egyre mélyebbé válnak. A magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav innovatív keveréke láthatóan feltölti a mély ráncokat. A magas molekulasúlyú hialuronsav kisimítja a bőr külső rétegeit, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav (ami 40-szer kisebb 1) mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.
  3. A rugalmasság elvesztése: Az Arctiin hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a bőr sejtjeiben. A készítményben a hialuronsavval együtt fejti ki hatását, így növeli a bőr rugalmasságát.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, láthatóan feltölti a mély ráncokat, növeli a rugalmasságot, a ragyogóbb és fiatalosabb bőr érdekében.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok mellet sor került egy termékhasználati (PiU) vizsgálatra1 is 120, 50 és 65 év közötti nő részvetelével. A következő eredményekről számoltak be kettő, majd négy hét elteltével:

 

2 hét után

4 hét után

A bőröm rugalmasabb lett

100%

100%

Friss és fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrömnek

100%

100%

Csökkenti az öregségi foltok megjelenését az arcomon

98%

100%

Láthatóan feszesebbé teszi a bőrt

97%

100%

Ragyogóbbá teszi a bőrt

97%

100%

Láthatóan feltölti a mély ráncokat

91%

99%


1 BDF kutatás, PiU, 2019. december 

TULAJDONSÁGOK