Látogasson el webáruházunkba!

Eucerin Eucerin Hyaluron-Filler+ Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 50ml (Eucerin_69701)

Webáruház  »  Dermokozmetikumok  »  EUCERIN  »  Hyaluron -Filler +Volume-Lift Bőrfeszesítő termékcsalád  »  Eucerin Hyaluron-Filler+ Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 50ml
https://www.smaragd-gyogyszertar.hu/termek/eucerin_eucerin69701_eucerinvolume-fillerborfeszesitonappaliarckremszarazborre
Eucerin Eucerin Hyaluron-Filler+ Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 50ml
Gazdag bőrfeszesítő krém, melynek magnololt, oligo-peptideket és hialuronsavat tartalmazó formulája felveszi a harcot a bőrfeszesség csökkenését okozó tényezők együttesével.
Ára:
12 999 Ft
Eucerin napok!: 9 749 Ft

Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 15-ös fényvédő faktorral és UVA-védelemmel

Eucerin Eucerin Hyaluron-Filler+ Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre 50ml részletes ismertetőjeAz Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre termék három hatóanyagával a bőr meghatározott rétegeit célozza. Kifejezetten a feszességét és kontúrját vesztett, megereszkedett bőr számára fejlesztették ki.

Többféle hatóanyaga közül a természetes eredetű magnolol a bőr feszességét adó sejteknek mind a méretét, mind a számát növeli, míg az oligo-peptidek elősegítik a kollagén megújulását*. A hialuronsav szintén fokozza a nedvességmegtartó képességet, így a bőrfelszín teltebb lesz és a ráncok mélysége csökken.
15-ös fényvédő faktorral és UVA-szűrőrendszerrel védi a bőrt a napsugárzás okozta öregedéstől.
*In vitro kísérletek bizonyítják