Tel.: +36-34-311-135
Akciós
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

COVID-19 gyorsteszt, IgG és IgM antitestek imutatására

Cikkszám: Cov_1
Kiszerelés: db
Készlet: 40 db raktáron
Otthon elvégezhető, öntesztelésre engedélyezett SARS-CoV-2 elleni IgG és IgM antitestek kimutatására alkalmas COVID-19 gyorsteszt.
6 999 Ft   5 899 Ft
6 666 Ft +áfa 5 618 Ft +áfa
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Otthon elvégezhető, öntesztelésre engedélyezett SARS-CoV-2 elleni IgG és IgM antitestek kimutatására alkalmas COVID-19 gyorsteszt. Könnyű: egy csepp ujjbegyvérből. Gyors: az eredmény leolvasása 10 percen belül. Pozitív eredmény esetén azonnal forduljon háziorvosához!

Termékismertető

Otthon elvégezhető, öntesztelésre engedélyezett SARS-CoV-2 elleni IgG és IgM antitestek kimutatására alkalmas COVID-19 gyorsteszt.

Elsőként Magyarországon! Otthoni használatra engedélyezett gyorsteszt, amelyet bárki legálisan megvásárolhat gyógyszertárban vagy gyógyászati segédeszköz szaküzletben és önállóan elvégezhet. 

A jelenleg forgalomban lévő összes többi gyorsteszt kizárólag professzionális használatra engedélyezett, egészségügyi szakemberek használhatják. Magánszemélyeknek való árusításuk illegális!

Könnyű: egy csepp ujjbegyvérből.
Gyors: az eredmény leolvasása 10 percen belül.

IgG érzékenység: 100%
IgM érzékenység: 92,6%

A Biosynex diagnosztikai gyorsteszt lehetővé teszi, hogy megtudd, kapcsolatba kerültél-e a COVID-19-ért felelős vírussal, azaz a gyorsteszt segítségével azonosítani lehet azokat az embereket, akik betegek voltak, de felépültek és szervezetük antitestet (IgG) termel.

A Biosynex teszt nem PCR (antigén kimutatás) típusú szűrővizsgálat, ami a vírus jelenlétét mutatja ki, hanem a beteg immunrendszerének a reakcióját mutatja ki a COVID-19 ellen. Ez a teszt nem teszi lehetővé annak a meghatározását, hogy a beteg fertőző-e, csupán azt jelzi, hogy az illető valaha kapcsolatba került-e a vírussal.

Pozitív eredmény esetén azonnal forduljon háziorvosához!

A kockázatokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg háziorvosát, gyógyszerészét! 

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet jóváhagyásával.

CE jelzéssel rendelkezik.

OGYÉI nyilvántartási szám: HU/CA01/1151/21
Ügyiratszám:
OGYÉI/1151-3/2021          
Forgalmazza az Izinta IVD Kft.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.