Tel.: +36-34-311-135
Új
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Eucerin Eucerin DermPure Hármas hatású szérum 40ml

Cikkszám: Eucerin66862
Gyártó: Eucerin »
Kiszerelés: 40 ml
A klinikai vizsgálatban résztvevők 95%-a egyetért a következő állítással: a termék használata megszünteti az akne utáni foltokat*
5 999 Ft   4 499 Ft
4 724 Ft +áfa 3 543 Ft +áfa
112 Ft / ml
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Termékek Eucerin DERMOPURE Eucerin DermoPure hármas hatású szérum 5 1 Vélemény írása Patikakereső Megveszem Az aknét követő foltok elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat. Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenti a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.

TermékismertetőHármas hatású szérum aknéra hajlamos bőrre, melyen akne utáni foltok alakultak ki.

Az akne a lakosság jelentős részét érintheti. A kamaszok 95%-át, a felnőtteknek pedig 40%-át érinti1. Sokak bőrén kialakulhatnak sötét foltok (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció, vagy röviden PIH) jóval azután is, hogy az akut akne meggyógyult. Ezért a pattanások legyőzése után még küzdeniük kell az akne után maradó foltokkal, melyek évekig, vagy akár egy évtizedig is megmaradhatnak2, ráadásul a napsugárzás még súlyosbíthatja is a tüneteket.

Minden második embernél megjelennek az akne utáni foltok, melyekre a férfiak és a nők egyaránt hajlamosak, és minden bőrtípuson megjelenhetnek, bár sötétebb árnyalatú bőrön gyakoribbak3.

A szabadalmaztatott thiamidol hatóanyagot tartalmazó Eucerin DermoPure hármas hatású szérum lehetővé teszi, hogy végre legyőzze a pattanásokat és az akne utáni foltokat.

3 kulcsfontosságú hatása a következő:

1. Aknét követő foltok elleni védelemAz aknét követő foltok elleni védelem: a szabadalmaztatott Thiamidol összetevőnek köszönhetően csökkentheti az akne következtében kialakult foltokat az arcbőrön (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

2. Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenti a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt.

3. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít. A legjobb eredmény elérése érdekében használja az Eucerin DermoPure Protektív fluid FF30 termékkel együtt.  

Kutatásunkban a válaszadók valójában nemcsak arról számoltak be, hogy a termékek jobbá tették az életüket és javulást eredményeztek, hanem arról is, hogy az összes közül, amit valaha kipróbáltak, ezek a termékek voltak a leghatékonyabbak az akne utáni foltok ellen. A termék használóinak 95%-a szerint4 „A kombináció legyőzi az akne utáni foltokat”.


1 Zouboulis, C. C., Hautarzt. 2014; 65(8):733–750. 
2 Abad-Casintahan, F. et al., „Frequency and Characteristics of Acne-Related Post-Inflammatory Hyperpigmentation.” J Dermatol. 2016; 43:826–828. 
3 Kaufman et al., Am J Clin Dermatol. 2018; 19:489–503, Perkins et al., JEADV. 2011; 25(9):1054–1060. 
4 Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a Hármas hatású szérum, mind Protektív fluid FF30 8 héten át tartó, napi kétszeri használatával.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a termék jó tolerabilitását és hatékonyságát a pattanásokra hajlamos bőrön, melyen akne utáni foltok alakultak ki.

Klinikailag bizonyított, hogy láthatóan, akár 80%-kal1 halványítja az akne utáni foltokat, akár 90%-kal2 csökkenti a pattanásokat, és akár 71%-kal2 javítja a pórusok megjelenését. Az első látható eredmények 2 héten belül jelentkeznek.

1 Klinikai kutatás 40 önkéntes részvételével, a Szérum 12 héten át tartó, rendszeres, napi kétszeri használatával.
2 A Szérum és a Fluid együttes használata naponta kétszer.

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati kutatást (PiU) végeztünk 100 önkéntes részvételével, 8 héten át tartó, rendszeres napi kétszeri alkalmazással*. A résztvevők az alábbi eredményekről számoltak be először két, majd 8 heti rendszeres használat után:

 

2 hét után

8 hét után

Végleg eltünteti az akne utáni foltokat 

84%

95%

Csökkenti a tartósan megmaradó akne utáni foltokat 

55%

87%

Megakadályozza, hogy újabb akne utáni foltok jelenjenek meg

94%

94%

Hatékony a pattanások ellen

91%

96%

Felgyorsítja a pattanások gyógyulását

85%

96%

Csökkenti a fehér fejű mitesszereket

69%

94%

Csökkenti a fekete fejű mitesszereket 

62%

85%

Megakadályozza az újabb pattanások kialakulását

93%

95%

Csillogás elleni hatása van

92%

97%

Hosszan tartó, száraz, matt megjelenést biztosít a bőrömnek

70%

93%

Tisztább megjelenésűvé teszi a bőröm

95%

97%

A bőröm azonnal finomabb megjelenésű lesz

74%

86%

A bőröm egyenletesebb árnyalatú lesz tőle

88%

94%

Friss és könnyű bőrérzést biztosít 

94%

97%

Feszesebbé teszi a pórusokat

88%

94%

Felszabadítja a pórusokat

79%

95%

Nem szárítja ki a bőröm

91%

99%

Könnyű a textúrája

98%

98%

Nagyon gyorsan beszívódik

100%

98%

Arcmaszk alatt is használható

72%

91%

 

Hatékonysága fokozódik, ha a DermoPure Protektív  Fluid FF30 termékkel együtt alkalmazzák.:

 

 

8 hét után

Az összes termék közül, amit valaha kipróbáltam, ez a leghatékonyabb az akne utáni foltok ellen

95%

Olyan mértékben javította az akne utáni foltjaimat, mint eddig még semmi

97%

Olyan mértékben hozta rendbe a pattanásaimat, mint eddig még semmi

95%

Ez a tökéletes kombináció a csillogás megszüntetésére

100%

Úgy érzem, a termékek hatékonyabbak, ha együtt használom őket

100%

Magabiztossá tett a bőrömmel kapcsolatban

100%

Az életet megváltoztató ereje van

93%

Ajánlanám a barátaimnak

98%

*Termékhasználati kutatás 100 önkéntes részvételével, mind a Szérum, mind a Fluid SPF 30 8 héten át tartó, napi kétszeri használattal.

Termékelőnyök

 

  • Könnyű szérum textúra
  • Gyorsan beszívódik
  • Nem zsíros
  • Nem mitesszerképző (nem tömíti el a pórusokat)
  • Nem pattanásképző
  • Antibakteriális
  • Enyhén illatosított

Így hat az Eucerin DermoPure hármas hatású szérum

A Eucerin DermoPure hármas hatású szérum olyan összetevőket tartalmaz, melyek háromféle jótékony hatást is kifejtenek az aknéra hajlamos bőrrre, melyen akne utáni foltok vannak:

1. Aknét követő foltok elleni védelem: a termék 30-as fényvédő faktorral, UVA-, UVB-szűrőkkel védi a bőrt a napfény által okozott pigmentfoltok ellen (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció) és megelőzheti újbóli kialakulásukat.

2. Pattanások elleni védelem: a hozzáadott szalicilsav segít csökkenti a pattanásokat, a licochalcone A (édesgyökér kivonat) megnyugtathatja az irritált bőrt. 

3. Mattító hatás: A termék a Szébum Szabályozó Technológiának köszönhetően hosszantartó, matt arcbőrt biztosít.

A hatékony eredmény elérése érdekében használja a DermoPure hármas hatású szérumot az Eucerin DermoPure Protektív  Fluid FF30 termékkel együtt.

 

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.