Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Eucerin Eucerin Dermocapillaire hajhullás elleni tonik 100ml

Cikkszám: Eucerin69660
Gyártó: Eucerin »
Kiszerelés: 100 ml
6 299 Ft   4 724 Ft
4 960 Ft +áfa 3 720 Ft +áfa
47 Ft / ml
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Hatékony kezelés hajritkulás esetén és hajhullás ellen Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni samponnal együtt alkalmazandó Rendszeres használat mellett az energiaellátás elősegítésével erősíti meg a hajszálak gyökerét

Termékismertető

Hajhullás elleni tonik

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot kifejezetten azoknak fejlesztettük ki, akik örökletes hajhullás okozta hajritkulással és hajhullással küzdenek (a férfiak és a nők esetén is ez a hajritkulás leggyakoribb oka). Karnitint és kreatint – ez a két aktív hatóanyag természetesen is előfordul a szervezetben és az energiaellátás támogatásával elősegítik a hajszálak gyökerének megerősödését – valamint nyugtató licochalcone-A hatóanyagot is tartalmaz, amely enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait, így megelőzi a hajszálak gyökerének elgyengülését.

Rendszeres használat mellett a hajhullás elleni tonik elősegítheti a szőrtüszők stimulálását és a hajnövekedést. Alkalmazza az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni samponnal egyidejűleg.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát azok esetében, akik örökletes hajhullás miatti hajritkulással küzdenek.

Főbb eredmények

 

 • Az energiaellátás elősegítésével megerősíti a hajszálak gyökerét
 • Enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait

 

TULAJDONSÁGOK

 • alkáli szappanvegyületektől mentes
 • enyhén illatos

Használata

A legjobb eredmény érdekében közvetlenül a fejbőrön alkalmazza a szérumot

 

 • Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikot hajmosás előtt vagy után alkalmazza naponta. Ha szükséges, naponta kétszer is használhatja a terméket reggel, illetve este.
 • Javasoljuk, hogy megelőzésként már a hajritkulás első jelei után kezdje el használni az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni sampont és tonikot. 

 

Mindennapi használatra

Szokott módon mossa meg a haját. A tonik nedves és száraz fejbőrön is alkalmazható. Az üveg kinyitásához fordítsa el a kupakot.

Tovább

Válassza szét a haját és közvetlenül a fejbőrre vigye fel a terméket. A fejbőr egészén felületé alkalmazza.

Tovább

Az ujjai segítségével finomat masszírozza be a terméket a fejbőrbe. Ne öblítse le. Az alkalmazás után a megszokott módon szárítsa meg haját.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

A hajhullásának genetikai oka van:

 

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik bizonyítottan megerősíti a hajszálak gyökerét az energiaellátás elősegítésével.

 

Válasszon másik terméket, ha…

A hajhullást egyéb betegség okozhatja:

 

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonik az örökletes hajhullás kezelésére készült. Keresse fel kezelőorvosát vagy bőrgyógyászát, ha úgy gondolja, hogy az Ön esetében betegség lehet a hajhullás oka.

A hajritkulás okai és folyamata

 

 1. Mikrogyulladás
 2. Energiahiány
 3. Növekedés csökkenése, hajritkulás

 

Az Eucerin megerősíti a hajat

 

 1. Licochalcone-A megnyugtatja a bőrt
 2. A kreatin és a karnitin az energiaellátás elősegítésével járulnak hozzá a hajszálak gyökerének megerősítéséhez

 

A licochalcone-A egy erős gyulladásgátló és antioxidáns hatóanyag. Enyhíti a fejbőr mikrogyulladásait, amely szerepet játszik számos fejbőrt érintő probléma kialakulásában, beleértve a korpát, a száraz és viszkető fejbőrt, az érzékeny fejbőrt és a hajritkulás bizonyos formáit. Számos lehetséges összetevő vizsgálata után kutatóink megállapították, hogy a licochalcone-A az egyik leghatékonyabb hatóanyag a mikrogyulladásokkal szemben, emellett helyreállítja a fejbőr természetes egyensúlyát, és ideális környezetet teremt a hajszálak egészséges fejlődéséhez.

A karnitin és a kreatin két kulcsfontosságú molekula, amelyek megtalálhatók az emberi test sejtjeiben is. A karnitin egy olyan vitaminszerű hatóanyag, amely elősegíti az energiatermelést, míg a kreatin tárolja, majd továbbítja ezt az energiát azokra a helyekre, ahol szükség van rá. Együtt dolgoznak azon, hogy a haj erősségének fenntartása érdekében megfelelő mennyiségű energiával lássák el a hajhagymákat.

Az Eucerin DermoCapillaire hajhullás elleni tonikban található összetevők együttes hatása az energiaellátás elősegítése által erősíti meg a hajszálak gyökerét.

 

 


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.