Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Eucerin Eucerin DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára 250ml

Cikkszám: Eucerin_69655
Gyártó: Eucerin »
Kiszerelés: 250 ml
6 299 Ft   4 724 Ft
4 960 Ft +áfa 3 720 Ft +áfa
19 Ft / ml
Betöltés...

 db

Termékismertető

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket kifejezetten a száraz korpa csökkentésére fejlesztették ki. Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat az apró, fehér korpától és hatékonyan csökkenti, gátolja a korpásodást. Gyengéd összetétele már az első hajmosáskor megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a viszketést, különleges kondicionáló összetevői pedig egészséges fényűvé és puha tapintásúvá teszik a hajat.

Klinikai vizsgálatok

Bőrgyógyászati és klinikai vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát száraz fejbőr esetén is.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Hatékonyan csökkenti a korpásodást. Már az első használat után megnyugtatja a fejbőrt és csökkenti a viszketést.
  • Egészséges fényűvé és rugalmas tapintásúvá teszi a hajat.

Összetevők

HASZNÁLATA


  • Masszírozza be a nedves hajba
  • Hagyja beszívódni, majd alaposan öblítse le
  • Mindennapos használatra is alkalmas.

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket erre a fejbőr-rendellenességre fejlesztették ki.

Apró, fehér korpa jelenik meg, mely leválik a fejbőrről:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket kifejezetten az ilyen száraz korpa ellen fejlesztették ki.

Fejbőrét más korpásodás elleni samponok irritálják:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára nem tartalmaz színezőanyagot és parabent.

A korpásodás következtében sárgás korpa ragad a fejbőrére és hajszálaira:

Ez azt jelenti, hogy Ön zsíros korpától vagy seborrheás dermatitisztől szenved. Használja ikább az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára termékünket.

Nagyon viszket a fejbőre, de nincs látható korpa:fejbőre száraz és viszket

Ha nem vagy alig tapasztal pikkely-, illetve korpaképződést, akkor lehet, hogy az Ön fejbőre száraz és viszket. Próbálja ki az Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampont.

Gyakori kérdések

Mi történik, ha az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket nem az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás termékkel együtt használom?

Még így is javulás várható a korpásodást illetően. Azonban bőrgyógyászati vizsgálatok bebizonyították, hogy az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás termékkel együtt alkalmazva még hatékonyabban csökkenti a korpásodást. Ezért azt javasoljuk, a legjobb eredmény elérésé érdekében használja mindkét terméket.

Hogyan tudom megállapítani, hogy az én esetemben zsíros vagy száraz korpáról van szó?

A zsíros korpásodás során sárgás korpa képződik, mely hajlamos a fejbőrhöz és a hajszálakhoz ragadni. A száraz korpásodást fehér, apró korpa jellemzi, mely a fejbőrről és a hajról lehull a vállra. A korpásodásról bővebben itt olvashat.

Visszatérhet a korpa, ha abbahagyom az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni termékek használatát?

Igen, ez lehetséges, mivel a termékek gátolják a sarjadzó gombák szaporodását és csökkentik a mikrogyulladásokat, melyek a korpásodás okozói. Ha abbahagyja a termékek használatát, ezek a folyamatok új erőre kapnak és a korpa heteken belül visszatérhet. A hosszú távú eredmény eléréséhez javasoljuk a rendszeres használatot.

Eucerin® DermoCapillaire Fejbőr és haj termékcsalád

Az Eucerin® DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.