Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Eucerin Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém 50ml

Cikkszám: Eucerin_63413
Gyártó: Eucerin »
Kiszerelés: 50 ml
10 999 Ft
Nettó: 8 661 Ft +áfa
220 Ft / ml
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Ránctalanító arckrém Q10 koenzimmel száraz, érzékeny bőrre

Termékismertető

Ránctalanító nappali arckrém száraz, érzékeny bőrre Q10 koenzimmel, mely energiával látja el a sejteket és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedés jelei ellen.


Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém különleges összetétele Q10 koenzimet tartalmaz, mely természetes módon jelen van a bőrben, de mennyisége az életkor előrehaladtával csökken. A Q10 csökkenti az öregedés látható jeleit, például az érzékeny bőrön* kialakuló ráncokat. A hozzáadott antioxidánsok, a C-, E- és H-vitamin (biotin) táplálják a száraz bőrt és csökkentik a gyulladást, így a bőr nagyobb védelmet kap a szabadgyökök károsító hatása ellen. A termék illatanyag-, színezőanyag- és alkoholmentes, mivel a száraz, érzékeny bőr könnyen irritálódik. Rendszeres használatával a bőr simább és feszesebb lesz. Parabenmentes, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosít.

*in vitro vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok

A bőrre gyakorolt hatás vizsgálatához a Q10 koenzimet naponta kétszer külsőleg alkalmazták meghatározott ideig (egy héttől hat hónapig tartó otthoni használat során). A ráncok mélységét és az oxidatív stresszt in vivo vizsgálatokkal mérték.

Egy másik, egyszeres vak, bőrgyógyászatilag ellenőrzött vizsgálattal, melyben 21 önkéntes vett részt, az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém hatékonyságát mérték fel, a termék négy héten át tartó, napi kétszeri használata mellett.

FŐBB EREDMÉNYEK

-    Jelentősen csökkent az arcon lévő ráncok mélysége
-    Jelentősen csökkent a bőrt érő oxidatív stressz
-    A terméket kipróbálók 86%-a „jó bőrtolerabilitást" tapasztalt érzékeny bőrön a bőrgyógyász értékelése szerint
-    A terméket kipróbálók 60%-a javulásról számolt be az olyan bőrproblémákat illetően, mint az irritáció, kipirosodás és pikkelyesedés


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.