Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Eucerin Eucerin AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló - Light 400ml

Cikkszám: Eucerin_63947
Gyártó: Eucerin »
Kiszerelés: 400 ml
4 190 Ft
Nettó: 3 299 Ft +áfa
10 Ft / ml
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Minden bőrtípusra Innovatív testápoló, mely intenzív, azonnal érezhető és hosszan tartó hidratálást biztosít.

Termékismertető

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló könnyű állagú testápoló, mely gyorsan beszívódik és intenzív, azonnal érezhető és hosszan tartó hidratálást biztosít.

A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Ahhoz, hogy a bőr jól hidratált legyen, nemcsak a víz mennyisége fontos, hanem az is, hogy milyen hatékonyan oszlik el a sejtek között. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló aktiválja a bőr saját hidratációs hálózatát, így a bőr hozzájut a szükséges nedvesség mennyiséghez.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló kifejlesztése egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos eredményen, az aquaporinok felfedezésén alapul. Az aquaporinok csatornák, melyek a víz áramlását biztosítják a sejtek között. Ez a termék glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporinok képződését, s ezáltal segíti a nedvességeloszlást a bőrben.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló használata normál bőrre ajánlott, de használható érzékeny bőr esetében is. A bőr puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá válik. És hosszú időre ilyen is marad.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló klinikailag igazoltan használható érzékeny bőr esetén is.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.