Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Herb-Pharma AG Fytofontana Stem Botu Intense 4,5ml

Cikkszám: Fytofontana_stemcells_3
Gyártó: Herb-Pharma AG »
Kiszerelés: 4.5 ml
6 770 Ft
Nettó: 5 331 Ft +áfa
1 504 Ft / ml
Betöltés...

 
Rövid ismertető: Őssejtes szérum mély, mimikai ráncokra

Termékismertető

Őssejtes szérum mély, mimikai ráncokra

Fytofontana Stem Botu Intense

Az intenzív ránckisimító hatással rendelkező szérum, az arc mély és markánsabb ráncainak kezelésére szolgál. A készítmény speciális adagolótoll kiszerelése lehetővé teszi a pontos adagolást és a ráncok célzott kezelését. Magas hatóanyagtartalmának köszönhetően kiváló kiegészítője a Fytofontana Stem Cells Botu mimikai ráncok elleni emulziónak és szérumnak.

A mimikai ráncok csökkentésére a készítmény őssejtes hatóanyagokat kombinál intenziv ranctalanitó hatású peptidekkel. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérséklik a mimikai izmok összehúzódását, csökkentve a mimikai ráncokat. Ezt az intenzív ránctalanító szérumot hat különféle peptid gazdagítja, mely a legerősebb mimikai ráncok elleni kombináció a Fytofontana Stem Cells termékcsaládban. A termék használatával a mélyebb, markáns ráncok csökkennek, miközben az arcbőr feszessé, ragyogóvá válik és megfiatalodik.kiszerelés: 4,5 ml

A ránctalanító bőrápolás kategóriája olyan termékeket foglal magába, melyek az arc különböző típusú ráncait célozzák meg. Megkülönböztetünk a mimikai mozgásokkal összefüggő dinamikus ráncokat, valamint a bőr tömörségének, rugalmasságának csökkenésével járó statikus ráncokat.

A mimikai ráncok jellegzetesen a homlokon, a szem környékén, a két szemöldök közt, az ajkak és az orr körül alakulnak ki. Mérséklésükre a Botu (Emulsion, Serum, Intense) termékek intenzív ránctalanító peptideket tartalmaznak, bőrfiatalító őssejtes TrioStem3 Complex-el kombinálva. A peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat.

Az bőr megereszkedésének köszönhetően az arc bizonyos területein árkolt redők jelennek meg (pl. száj körüli függőleges redő, szem alatti terület árkoltsága). A Hyaluron és Collagen termékek a kollagén, az elasztin, és a hialuronsav termelés támogatásával teszik a bőrt rugalmasabbá, feszesebbé, mérsékelve a statikus ráncokat.

A Fytofontana Stem Cells kozmetikumok a tudomány csúcsát képviselik a kozmetika világában. A hatóanyagokban gazdag ránctalanító készítmények a bőr működésének támogatásával fejtik ki ránctalanító hatásukat.

HATÓANYAGOK

TrioStem3Complex - a szérum fő hatóanyaga. Kivételes hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, úgymint a humán őssejtaktivátor, a keserű narancs őssejtjei és a svájci alma növényi őssejt kivonata. Ez a komplex az őssejteket akitáválva pozitívan befolyásolja és megújitja az arcbőrt.

Peptidek: Az acetyl-hexapeptid és heptapeptid aktivan vesznek részt a mimikai izmok összehúzódásának mérséklésében. A pentapeptid hasonlóképpen csökkenti a mimikai ráncokat. Az aktív tripeptid biztosítja a mimikai izmok relaxált állapotát, melynek következtében a mimikai ráncok kisimulnak, majd lassan eltűnnek. Az acetyl-dipeptid növeli a bőr komfortérzetét és frissességét. A következő hatóanyagok a kollagénszint pótlását és védelmét célozzák meg: Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentált kivonata – javítják a kollagénrostok szerkezetét és segítik azok termelődését. Hialuronsav: mivel erős vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és teltségének megőrzésében. A termék tiszta forrásból származó hialuronsavat tartalmaz, melyet biotechnológiai úton állítanak elő. DMAE: elősegíti a sejtek regenerálódását.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják. A ránctalanító arcápoláshoz használja kombináltan a Fytofontana Stem Cells Botu Intense szérumot a Fytofontana Stem Cells Botu emulzióval és szérummal. Első lépésben a megtisztított és száraz arcbőrre az FS Botu Intense szérumot vigye fel az adagolótoll szilikonvégének segítségével, célzottan a markáns és mély mimikai ráncokra. A kezelés befejezéseként alkalmazza az FS Botu emulziót nappal, a szérumot pedig éjszaka az arc egész területén. Az arcápolást a száj körüli ráncokkal kezdje, majd térjen át a szemkörnyék, az orrgyök és a homlok bevésődött ráncaira. Az optimális hatás elérése érdekében használja a szérumokat 30 napon keresztül naponta legalább kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizze bőre fiatalságát.

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.