Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Herb-Pharma AG Fytofontana Stem Cells EyeDark 15ml

Cikkszám: FS_7640119232928
Gyártó: Herb-Pharma AG »
Kiszerelés: 15 ml
10 490 Ft
Nettó: 8 260 Ft +áfa
699 Ft / ml
Betöltés...

 
Rövid ismertető: Őssejtes fiatalító szérum szem alatti sötét karikákra

Termékismertető

Őssejtes fiatalító szérum szem alatti sötét karikákra

Fytofontana Stem Cells EyeDark

A szérum a szem alatti sötét elszíneződések és a szem körüli ráncok csökkentését célozza meg. Az őssejtes szérum segítségével a szem alatti sötét karikák, valamint az öregedés látható jelei csökkenthetők, ill. megelőzhetők. A készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl olyan peptidekkel van kombinálva, melyek megakadályozzák a sötét karikák kialakulását az erősen pigmentált összetevők kiválasztásával, valamint csökkentik a gyulladást és megnyugtatják a szemkörnyéki érzékeny bőrt. A termék intenziv ranctalanitó hatással biró peptidjei a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a szemkörnyéki mimikai ráncokat.

kiszerelés: 15 ml

A szemkörnyékápoló termékek kivételes hatóanyag-kombinációja fokozatosan megújítja a bőrt, és segíti a regenerációt. A mimika ráncok csökkennek, a szem alatti táskák és sötét karikák visszahúzódnak.

HATÓANYAGOK

TrioStem3Complex - a szérum fő hatóanyaga, kivételes hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, úgymint a humán őssejtaktivátort, keserű narancs őssejtjeit és a svájci alma növényi őssejt kivonatát. Ez a komplex az őssejteket akitáválva pozitivan befolyásolja és megújitja az arcbőrt.

Hatóanyagok, melyek a szem alatti sötét karikák csökkentését célozzák meg: Hesperidin – methyl chalcone: erősíti az erek állapotát, így csökkenti áteresztőképességüket. VW dipeptid: A VW dipeptid növeli a nyirokkeringést, amellyel megakadályozza a felesleges folyadék felhalmozódását. Pal GQR lipopeptid növeli az erek szilárdságát, rugalmasságát és gyulladásgátló hatással is rendelkezik. Palmitoyl-oligopeptid a palmitoyl-tetrapeptid – helyreállítják a szem alatti környék eredeti színárnyalatát. Chrizin a N-hydroxisuccinimide csökkenti a vér által létrehozott pigmenteket. Peptidek: Az acetyl-hexapeptid és heptapeptid aktivan vesznek részt a mimikai izmok összehúzódásának mérséklésében. A pentapeptid hasonlóképpen csökkenti a mimikai ráncokat. A következő hatóanyagok a kollagénszint pótlását és védelmét célozzák meg: Tripeptid-10 Citrullin, Tripeptid-1, Pseudoalteromonas Antartica fermentovaný extrakt – javítják a kollagénrostok szerkezetét és segítik azok termelődését. Hialuronsav: mivel nagy vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, ezért fontos szerepet játszik a bőr nedvességének megtartásában és teltségének megőrzésében. A termék tiszta forrásból származó hialuronsavat tartalmaz, melyet biotechnológiai úton állítanak elő. DMAE: elősegíti a sejtek regenerálódását.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

A terméket férfiak és nők egyaránt használhatják. A szérumot vigye fel a szemkörnyékre és masszírozza a szemzugtól kifelé haladva.. A látható hatás érdekében, használja 60 napon keresztül naponta kétszer (reggel és este), majd naponta egyszer, hogy megőrizze bőre fiatalságát.


Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.