Tel.: +36-34-311-135
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Gyntima Probiotica kúp 10x

Cikkszám: Intim014
Kiszerelés: 10 kúp
2 000 Ft
Nettó: 1 575 Ft +áfa
200 Ft / kúp
Betöltés...

 db

Termékismertető

GYNTIMA Probiotica hüvelykúp


Az utóbbi 10-15 évben megnőtt aprobiotikumok alkalmazásának jelentősége. A probiotikumok olyan élő organizmusok, amelyek megfelelő mennyiségben jótékonyan befolyásoljákaszervezetegészségi állapotát. A probiotikumok a hüvely flórájának összetevői, amelyek közül a legismertebbek a laktobacilusok.
Alactobacillus acidophilus bitosítja ahüvelyben azt a savas közeget, amely által akórokozók elpusztulnak. A Döderlein laktobacillus számának csökkentése következtében megváltozik a hüvely természetes savas közege, és ezáltal megnő a hüvelyfertőzések kialakulásának gyakorisága, amely hüvelyfolyáshoz vezethet. Az elszaporodott patogének megtámadják a hüvelyt, és ennek következtében csökkenhet a hüvely védekezőképessége. Ezpedig utat enged a még veszélyesebb fertőzéseket okozó patogéneknek. Tehát, ha a hüvelyben állandóan jelenlevő egyszerű patogének elszaporodnak, csökken a hüvelyhám védőrétege. Például, ha nemi érintkezés során kisebb hámsérülés keletkezik, akkor patogének kerülhetnek a szervezetbe. A hüvely egészséges nyálkahártyája során kisebb a valószínűsége a – főleg nemi úton terjedő – fertőzések kialakulásának, és védettséget nyújthat a recidívákkal szemben.

A Gyntima probiotica hüvelykúpa vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. Alaktobacilusok megakadályozzák akáros baktériumok –többek között aCandida albicans nevű élesztőgomba – elszaporodását.
AGyntima probiotica hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, amely a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A terméket zsályakivonat is gazdagítja, amely antimikotikus, gyulladásgátló, fertőtlenítő és hidratáló hatású.

Összetétel:
1 hüvelykúp tartalmaz:
Hatóanyagok: Lactosum, acidum lacticum, proteose pepton, acidum folicum, extractum Salviae officinalis
Segédanyagok: PEG 32, PEG 20, polysorbatum 20, natrii chloridum, magnesii sulphas

Használat:
Ahüvely egészséges állapotának fenntartása érdekében a probiotica hüvelykúp hosszú távú használata javasolt, különösenváltozókorban és szoptatásidején.

Javasolt továbbá a hüvelykúp használata az alábbi esetekben:
- antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a Döderlein laktobacillus hatékony flóráját,
- hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezettfogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
- közfürdők, uszodák látogatása után,
- nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál,
- ismeretlen eredetű hüvelyfolyásoknál (fluor vaginalis), vagya fertőzéses folyásokenyhébb formáinál, kizárólag abban az esetben, ha még nem indokolt gyógyszereskezelés,
- az enyhébb bakteriális és mikotikus fertőzések természetes (nem kémiai) gyógykezelésnél.

Erős bakteriális vagy mikotikus hüvelyfolyásoknál a hüvelykúp egyedüli használata nem biztosít gyógyulást, ilyen esetben orvosi szakvizsgálat és célzott orvosi kezelés szükséges. Agyógykezelés után – a hüvely kémiai és biológiai egyensúlyának fenntartása érdekében – azonban különösen javasolt a probiotica hüvelykúp használata.

 

Alkalmazás: naponta egyszer, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után. A kezelés időtartama tartson legalább 10 napon keresztül.
1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
2. A kúpot – az ábrán bemutatott módon – helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztaságibetét használata.

Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább kétszer.

Idős és mozgássérült emberek a terméket egy másik személy segítségével alkalmazzák.

Mellékhatások: a készítmény bármely összetevőjével szemben egyéni túlérzékenység eseténátmeneti, enyhe csípő érzés előfordulhat.

Figyelmeztetés: amennyiben a probiotica hüvelykúp néhány napon belül nem szünteti meg panaszát, szíveskedjék szakorvoshoz fordulni! Fiatal leánygyermekeknél aGyntima probiotica hüvelykúp használatát beszélje meg orvosával! Nőgyógyászati műtétek után és terhesség idején a terméket csak az orvos ajánlásával használja! Ahüvelykúp esetleges elszineződését atermékben található növényi összetevők okozhatják, amely nem jelenti azt, hogy atermék romlott vagy fel nem használható.

Csomagolás: 10 hüvelykúp

Termék értékelés és véleményezés

Szóljon hozzá Ön is! Ehhez már csak be kell jelentkeznie weboldalunkra.