Tel.: +36-34-311-135

Basica

Basica® energia-kúra

motiv-basica-2009_150pxFáradtság, csökkenő koncentráció, hiányzó energia: Ha a testet savfelesleg terheli, a Basica® gondoskodik a kiegyenlítésről.

A megterhelő sav gyakran helytelen a táplálkozás és stressz révén keletkezik. A Basica®-ban lévő, bázikus ásványi anyagokból és értékes nyomelemekből álló kombináció semlegesíti a terhes savat és gondoskodik energiáról és új lendületről.

A Basica® értékes bázikus étrendkiegészítőket ajánl ételbe keverhető granulátum, valamint tabletta, oldható italpor, illetve sportolók számára bázikus ásványi ital formájában. Újak a termékpalettán a bázikus mikrogyöngyök, amelyek víz nélkül, direkt bevehetők.

Valamennyi Basica® termék szervesen kötött bázikus ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek megszabadítják a szervezetet a terhelő savaktól és ismét stabilizálják a sav-bázis egyensúlyt. A Basica® minőségét az állandó, szigorú ellenőrzés is garantálja. Valamennyi Basica® termék naponta, étkezésektől függetlenül bevehető.

A Basica® termékek gyógyszertárakban és gyógynövényboltokban kaphatók.

A túlsavasodás megterheli szervezetünket

Fáradtnak érzi néha magát, gyengének és kiegyensúlyozatlannak? Ez lehet attól, hogy szervezetét fölösleges savmennyiség terheli.

A lelki megterhelések - mint az idegeskedés és
stressz – mellett, problémáink okai a táplálkozásban is rejtőzhetnek. A savképző élelmiszerek (mindenekelőtt a húsok, húskészítmények, a tejtermékek és a pékáruk) túlzott mértékű fogyasztása, míg emellett, a bázikus gyümölcsök és zöldségfélék csekély bevitele testünket savakkal terheli meg.

A naponta képződő sav lebontásához a szervezetünknek bázikus ásványi anyagokra van szüksége.

Ha ezek hiányoznak, az hosszútávon a test túlsavasodásához vezethet. A következmények: a fokozottabb stressz-érzékenység, a fáradtság érzet, és a csökkenő koncentráció képesség

A Basica® energia-kúra megszabadít
a felesleges savtól

A megterhelő sav, (lúgosító) bázisok bevitele révén semlegesíthető, és kiiktatható.

A szervezet számára optimális bázisok a szerves kötésű ásványi anyagok, ahogy azok a gyümölcsökben és főzelékfélékben is előfordulnak. Ezeknek a szerves ásványi vegyületeknek a lebontásakor ugyanis, savat kell felhasználnunk.

A Basica® energia-kúra bőségesen ellátja Önt ilyen ásványi anyagokkal és nyomelemekkel, ezáltal szabadítva meg szervezetét a fölösleges savmennyiségtől. A táplálkozástudósok hosszabb, (2-3 hónapon át) tartó kúrát ajánlanak, ennyi időre van szükség, amíg a megterhelő savmennyiség semlegesítődik és a sav-bázis egyensúly helyreáll.

 

 

5 490 Ft
4 323 Ft +áfa
46 Ft / tabletta
1