Tel.: +36-34-311-135

EUCERIN

Az Eucerin® a bőrápolás szakértőjeként több mint 100 éve a bőrgyógyászokkal és a gyógyszerészekkel együtt azon dolgozik, hogy a világ minden részén segítségére legyen az embereknek abban, hogy a bőrük a legegészségesebb maradjon.

Az Eucerin márka - a Csodálatos Kenőcstől az Orvosi Bőrápolásig1900: Dr. Lifschütz szabadalom kérelme az Eucerin tartalmú kenőcs alaphoz.


Az Eucerin Bőrápolási Szakembereinek a kozmetikai technológiában és az orvosi bőrápolási kezelésekben szerzett több mint 100 éves tapasztalatokon alapul tudásuk.

Az Eucerin története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító innovációval. Isaac Lifschütz kémikus gyógyászati forradalmat indított el. A kutató kifejlesztett egy rendkívül finom alapkenőcsöt, amit "eucerin" - a csodálatos kenőcs - néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz. Prof. Unna, a modern bőrgyógyászat atyja, nagyon magas mércét állított fel a kenőcsökkel szemben: tartósnak, stabilnak és finom állagúnak kellett lenniük, ugyanakkor védelmet és ápolást kellett nyújtaniuk anélkül, hogy irritációt okoztak volna. 1907-ben Dr. Unna az egekig magasztalta az innovációt, amikor eufórikusan a következőket írta: "Az Eucerin stabil és finom állagának köszönhetően megfelel a gyógyszerészek elvárásainak, az orvosok könnyen felírhatják, ugyanakkor a páciensek számára is kellemes érzést biztosít simaságával és hűsítő hatásával."

Az első Eucerin® márka nevű termékek.

1903-tól az Eucerin emulzifikáló hatóanyagként jelent meg a piacon. 1911-ben Dr. Troplowitz megszerezte a szabadalmi jogot a Beiersdorf számára és bevezette a piacra az első terméket, amely tartalmazta a hatóanyagot - az Eucerin port. A következő termék az Eucerin szappan volt 1930-ban.
A következő mérföldkövet 1950-ben az Eucerin pH5 krém megszületése jelentette. Kategóriájában ez az első olyan termék volt, amely az egészséges bőr megtartása érdekében annak saját természetes védő savköpenyének fenntartására helyezte a hangsúlyt. Ez a szempont ma is kulcs szerepet játszik az orvosi bőrápolásban és a nemzetközi kutatói körökben. Az 1970-es években az Eucerin sokoldalú elismerést szerzett az Eucerin pH5 Intenzív Testápoló és az Eucerin pH5 Intenzív Testápoló F orvosi testápolóinak köszönhetően.


Az 1990-es években a Laceran lett a cég első márkája, amely száraz bőrproblémákra nyújtott megoldást olyan hatásos kezelést kínálva, amelynek alkalmazása könnyű és kellemes érzést nyújt a bőrnek - valamint a krémben bőrgyógyászati hatóanyagokat egyesítettek egy modern kenőcs formájában. 1988 óta az Eucerin és a Laceran termékek egyaránt az Eucerin márkanév alatt kerülnek forgalomba. Manapság az Eucerin orvosi bőrápoló termékeket különböző bőrtípusokra ajánlják mind megelőzésre mind pedig kezelésre.1996: Az első Eucerin® arcápolási termékek piaci bevezetése

A 90-es évek második felétől az Eucerin a gyors termék innovációra fókuszált. 1994-ben a pH5 Olaj Tusfürdő kifejlesztésével az Eucerin egy új termék kategóriát vezetett be. Ez volt az első olaj tusfürdő, amely megvédi a bőrt, hogy a fürdés során kiszáradjon. 1996-ban az Eucerin teret hódított a bőrápolás legfontosabb területén - az arcápolás terén - és egyik innovációt a másik után fejlesztette ki: a problémás bőrre alkalmas tisztító és ápoló termékektől (Eucerin Száraz Bőrre, Problémás Bőrre és Bőrpirosság Ellen) a nagy hatásfokú Anti-Age Bőrfiatalító termékekig, melyeket a legmagasabb bőrgyógyászati követelményeknek eleget téve fejlesztettek ki (az első, klinikai vizsgálatokkal igazolt Q10 Active ránctalanító krémtől a kozmetikai bőrgyógyászat által inspirált új generációs Hyaluron-Filler ránctalanító kezelésig).
2006: Eucerin® Hyaluron-Filler

Napjainkban az Eucerin a bőrgyógyászok által közkedvelt orvosi bőápolási márka, amit a különböző bőr problémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin megbízható és nagy hatásfokú termék innovációkat garantál, melyek megfelelnek a magas bőrgyógyászati követelményeknek. A gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhetöen az Eucerin kitűnő termék minőséget garantál. Az Eucerin a hatékonyság és a kiváló toleranciát egyesítve elérte, hogy Ön jól érezze magát a bőrében.

 

4 590 Ft
3 614 Ft +áfa
1 836 Ft / g