Tel.: +36-34-311-135

EUCERIN

Az Eucerin® a bőrápolás szakértőjeként több mint 100 éve a bőrgyógyászokkal és a gyógyszerészekkel együtt azon dolgozik, hogy a világ minden részén segítségére legyen az embereknek abban, hogy a bőrük a legegészségesebb maradjon.

Az Eucerin márka - a Csodálatos Kenőcstől az Orvosi Bőrápolásig1900: Dr. Lifschütz szabadalom kérelme az Eucerin tartalmú kenőcs alaphoz.


Az Eucerin Bőrápolási Szakembereinek a kozmetikai technológiában és az orvosi bőrápolási kezelésekben szerzett több mint 100 éves tapasztalatokon alapul tudásuk.

Az Eucerin története 1900-ban kezdődött egy úttörőnek számító innovációval. Isaac Lifschütz kémikus gyógyászati forradalmat indított el. A kutató kifejlesztett egy rendkívül finom alapkenőcsöt, amit "eucerin" - a csodálatos kenőcs - néven vívőanyagként használt stabil emulziókhoz. Prof. Unna, a modern bőrgyógyászat atyja, nagyon magas mércét állított fel a kenőcsökkel szemben: tartósnak, stabilnak és finom állagúnak kellett lenniük, ugyanakkor védelmet és ápolást kellett nyújtaniuk anélkül, hogy irritációt okoztak volna. 1907-ben Dr. Unna az egekig magasztalta az innovációt, amikor eufórikusan a következőket írta: "Az Eucerin stabil és finom állagának köszönhetően megfelel a gyógyszerészek elvárásainak, az orvosok könnyen felírhatják, ugyanakkor a páciensek számára is kellemes érzést biztosít simaságával és hűsítő hatásával."

Az első Eucerin® márka nevű termékek.

1903-tól az Eucerin emulzifikáló hatóanyagként jelent meg a piacon. 1911-ben Dr. Troplowitz megszerezte a szabadalmi jogot a Beiersdorf számára és bevezette a piacra az első terméket, amely tartalmazta a hatóanyagot - az Eucerin port. A következő termék az Eucerin szappan volt 1930-ban.
A következő mérföldkövet 1950-ben az Eucerin pH5 krém megszületése jelentette. Kategóriájában ez az első olyan termék volt, amely az egészséges bőr megtartása érdekében annak saját természetes védő savköpenyének fenntartására helyezte a hangsúlyt. Ez a szempont ma is kulcs szerepet játszik az orvosi bőrápolásban és a nemzetközi kutatói körökben. Az 1970-es években az Eucerin sokoldalú elismerést szerzett az Eucerin pH5 Intenzív Testápoló és az Eucerin pH5 Intenzív Testápoló F orvosi testápolóinak köszönhetően.


Az 1990-es években a Laceran lett a cég első márkája, amely száraz bőrproblémákra nyújtott megoldást olyan hatásos kezelést kínálva, amelynek alkalmazása könnyű és kellemes érzést nyújt a bőrnek - valamint a krémben bőrgyógyászati hatóanyagokat egyesítettek egy modern kenőcs formájában. 1988 óta az Eucerin és a Laceran termékek egyaránt az Eucerin márkanév alatt kerülnek forgalomba. Manapság az Eucerin orvosi bőrápoló termékeket különböző bőrtípusokra ajánlják mind megelőzésre mind pedig kezelésre.1996: Az első Eucerin® arcápolási termékek piaci bevezetése

A 90-es évek második felétől az Eucerin a gyors termék innovációra fókuszált. 1994-ben a pH5 Olaj Tusfürdő kifejlesztésével az Eucerin egy új termék kategóriát vezetett be. Ez volt az első olaj tusfürdő, amely megvédi a bőrt, hogy a fürdés során kiszáradjon. 1996-ban az Eucerin teret hódított a bőrápolás legfontosabb területén - az arcápolás terén - és egyik innovációt a másik után fejlesztette ki: a problémás bőrre alkalmas tisztító és ápoló termékektől (Eucerin Száraz Bőrre, Problémás Bőrre és Bőrpirosság Ellen) a nagy hatásfokú Anti-Age Bőrfiatalító termékekig, melyeket a legmagasabb bőrgyógyászati követelményeknek eleget téve fejlesztettek ki (az első, klinikai vizsgálatokkal igazolt Q10 Active ránctalanító krémtől a kozmetikai bőrgyógyászat által inspirált új generációs Hyaluron-Filler ránctalanító kezelésig).
2006: Eucerin® Hyaluron-Filler

Napjainkban az Eucerin a bőrgyógyászok által közkedvelt orvosi bőápolási márka, amit a különböző bőr problémák igényeinek megfelelően fejlesztettek ki. A bőrgyógyászokkal közösen végzett munkának és a technikai szaktudásnak köszönhetően az Eucerin megbízható és nagy hatásfokú termék innovációkat garantál, melyek megfelelnek a magas bőrgyógyászati követelményeknek. A gondosan válogatott aktív összetevőknek és az előírt klinikai vizsgálatoknak köszönhetöen az Eucerin kitűnő termék minőséget garantál. Az Eucerin a hatékonyság és a kiváló toleranciát egyesítve elérte, hogy Ön jól érezze magát a bőrében.

 

1 190 Ft 757 Ft
596 Ft +áfa
158 Ft / g
5 990 Ft 4 242 Ft
3 340 Ft +áfa
17 Ft / ml
4 990 Ft 4 412 Ft
3 474 Ft +áfa
88 Ft / ml
2 990 Ft 2 542 Ft
2 001 Ft +áfa
34 Ft / ml
Érdeklődjön
5 990 Ft Átmeneti termékhiány 5 092 Ft
4 009 Ft +áfa
20 Ft / ml
4 990 Ft 3 817 Ft
3 005 Ft +áfa
51 Ft / ml
4 790 Ft 3 647 Ft
2 871 Ft +áfa
15 Ft / ml
4 890 Ft 3 902 Ft
3 072 Ft +áfa
1 561 Ft / g
7 590 Ft 5 517 Ft
4 344 Ft +áfa
368 Ft / ml
8 590 Ft 7 047 Ft
5 548 Ft +áfa
141 Ft / ml
8 990 Ft 7 642 Ft
6 017 Ft +áfa
153 Ft / ml

Pigmentfoltok

Bőröregedés és hiperpigmentáció? Van megoldás!

A ráncok mellett jelentkező egyik leggyakoribb bőröregedéssel kapcsolatos probléma az arcon, dekoltázson és a kézfejeken kialakuló, „öregségi foltok" néven ismert hiperpigmentáció. Többféle pigmentfolt létezik.  Lássuk mitől keletkeznek és mit tehetünk ellenük.

Pigmentation_HU_Bőröregedés és hiperpigmentáció
Bőröregedés és hiperpigmentáció

A napfény, a bőr természetes öregedése és a genetikai tényezők a fő felelősök bőr pigmentháztartásának alakulásáért.

A csökkenő pigment termelés és a bőrben való eloszlás is fontos hatással bírnak. Ha a melanin nevű, a bőr alaptónusáért felelős pigment nem oszlik el egyenletesen akkor az epidermisz felső rétegében gyűlik össze. Ennek következtében egyenetlenné válik a bőr tónusa, májfoltok és sötét pigmentfoltok alakulnak ki.

A bőröregedés

30 éves kor után már sok nő bőrén mutatkoznak az egyenetlen pigmentációra utaló első jelek (leggyakrabban sötét pigmentfoltokként). Ezekről legtöbbször a szabadtéri UVA sugárzás tehet. A foltok a bőrben kezdődő változások, az öregedés indikátorai.

A hormonális változások pigmentháztartásra gyakorolt hatása

A pigmentfoltok kialakulásában szerepet játszó második leggyakoribb tényező a hormonális egyensúly felborulása. A probléma felléphet bizonyos gyógyszerek  (pl. hormonális fogamzásgátló tabletták) hatására, vagy akár a terhesség alatti túlzott napozás miatt is.

Az akné nyomai

A bőr gyulladása vagy kisebesedése által okozott hiperpigmentáció életkortól független, ezért ebben az esetben nem „öregségi foltokról" beszélünk. Ebbe a kategóriába tartoznak pl. az akné után megmaradó sötétebb foltok. A begyulladt bőr körül felszabaduló melanin lapos, nem kitüremkedő rózsaszín, vörös vagy barnás foltokat hagy. Az UV sugárzás nem kiváltó ok, de súlyosbítja a már meglévő problémát.

Szabaduljon meg a pigmentfoltoktól

Ha megszabadult a sötétebb foltoktól és visszanyerte egyenletes bőrfelszínének ragyogó tónusát, akkor még hátravan egy nagyon fontos lépés. A mindennapi megelőző hatású bőrápoló rutin beiktatása.

A pigmentfoltok megelőzése

A napsugarak a fő felelősök a legtöbb sötétebb folt kialakulásáért és a bőr állapotának romlásáért is. A bőrgyógyászok ezért hangsúlyozzák az UV sugárzás elleni mindennapos védelem fontosságát. Amennyiben bőre hajlamos a hiperpigmentációra, szeretné megelőzni a pigmentfoltok kialakulását és sötétedését, használjon minden reggel UV filterrel rendelkező nappali krémet minél magasabb UVA és UVB faktorral akkor is, ha nem tervez intenzív napozást! Keresse a magas SPF-fel rendelkező vagy napvédelemre fejlesztett speciális krémeket!

Korrekció – az egységes bőrtónusért

Használja ki az intenzíven gondoskodó aktív hatóanyagok magas koncentrációját a korrektív bőrápolásban, és szabaduljon meg a hiperpigmentáció következtében keletkezett foltoktól az egységes bőrfelszínért.

Ne feledkezzen meg a mindennapos gondoskodásról megfelelő nappali és éjszakai arckrém használatával!

Ezen kívül mindig jó ötlet dermatológushoz fordulni pontos diagnózisért, tanácsadásért, kihasználva az invazívabb gyógyító megoldásokat is, mint pl. a lézeres pigmentfolt eltávolítást, intenzív hámlasztást, vagy a krioterápiás kezelést.