A profitorientált termelés következménye, hogy napjainkra az élelmiszerek hasznos tápanyagtartalma csökkent. Kiegyensúlyozatlan táplálkozásunk csak tovább rontja a helyzetet.
A Swiss Laboratory eredeti svájci alapanyagokból fejlesztett élelmiszerei vitaminokkal, ásványi anyagokkal és gyógynövényekkel dúsítottak, így támogatják a szervezet kiegyensúlyozott működését.
A tápanyagok gondosan megtervezett kombinációját nagy dózisú, könnyen fogyasztható formában adjuk fogyasztóink kezébe.
Receptúráink összeállításánál az élvezeti értékre is nagy figyelmet fordítunk, termékeink kivételesen finomak.
A kompromisszummentes svájci nívót a legmodernebb gyártási technológia és a nagy gondossággal válogatott alapanyagok biztosítják.
Termékeink Európa legmodernebb gyárában, szigorú élelmiszer-biztonsági előírások alapján készülnek.
Minden termékünk alapanyag-beszállítója egy évszázados múltú, saját ültetvényekkel rendelkező svájci natúrmanufaktúra.
Kizárólag az Alpok vegytiszta ültetvényein, organikusan termelt növényeket dolgoznak fel számunkra. A természet és a tudomány fúziójából született gyógynövénykomplex valamennyi italunkban megtalálható.
A kutatóink által kidolgozott receptúrák a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági előírások mellett egyesítik a modern táplálkozástudomány eredményeit a népi gyógyászat évszázados tapasztalataival.
Izsópfű: baktérium- és vírusellenes hatású + a légzőszervek működésének támogatására.
Mályvalevél: immunrendszer-erősítésre + méregtelenítésre + a veseműködés támogatására + anyagcsere-gyorsításra + az emésztés serkentésére.
Bergamott menta: vitalizálásra + stresszoldásra + az emésztés támogatására + moderált fájdalmak enyhítésére.
A tradicionális népi gyógyászat tapasztalatai alapján.